Kom godt i mål med den grønne kommunikation

Hos Climate Partnerships er vi dedikerede eksperter i det kommunikative arbejde – fra strategi til  produktion af indhold. Vi brænder for den gennemsigtige og konstruktive kommunikation, der sikrer tillid. Vi fortæller om rejsen fremfor målet, og så har vi fokus på storytelling og de personlige historier, der inspirerende og bærer den bæredygtige udvikling fremad.

Vi hjælper med:

Udvikling af kernerfortælling, der sikrer at bæredygtighed integreres i virksomhedens DNA

Produktion af film og artikler om jeres bæredygtige rejse

Udvikling af kommunikationsstrategi og bæredygtige budskaber, der vækker tillid og styrer udenom Greenwashing

Vi faciliterer bæredygtige partnerskaber og kommunikerer bæredygtige indsatser

Brug for en kommunikationspartner i jeres udviklingsprojekt?

Når man er flere partnere sammen om et projekt, så er der ofte også flere meninger om hvad der skal kommunikeres. Her kan det være gavnligt med en ekstern rådgiver, der sikrer at fortællingen om projektet tager højde for parternes individuelle målsætninger. Vi hjælper med koblingen mellem bæredygtig forretning og kommunikation, så indsatsen bliver værdiskabende for alle parter.

håndtryk.jpg
Cropped,Image,Of,Businessman,Holding,Grass,Covered,Electric,Plug,And

Vi udfolder jeres bæredygtige potentiale

Climate Partnerships er en del af konsulentnetværket Circular Impact. Et netværk af stærke kompetencer indenfor cirkulær forretningsudvikling, og jeres one-point entry til en helhedsorienteret bæredygtig indsats.

I netværket komplementerer vi hinandens erfaringer, viden og styrker. Derfor stiller vi altid med det rigtige hold og de stærkeste kompetencer når en konkret opgave skal løses. På den måde sikrer vi, at jeres forandringsproces bliver så effektiv, fleksibel og værdiskabende som mulig.

Book et oplæg

Founder af Climate Partnerships, Cathrine Bianca Christensen, kommer gerne ud til jer og holder oplæg om et af følgende temaer:

  • Verdensmål omsat til praksis
  • Forbrugertillid og Greenwashing

Oplæggene varer som udgangspunkt 45 min, men kan tilpasses jeres ønskede længde.

Portrætfotograf

Det er ikke ligegyldigt hvordan den bæredygtige indsats kommunikeres

Uanset om I ønsker at fastholde eller tiltrække dygtige medarbejdere, leve op til forbrugerkrav, udvikle jeres bæredygtige brand, eller være en attraktiv leverandør i et marked med stigende fokus på ansvarlighed, så er det afgørende med en seriøs og tillidsvækkende kommunikationsindsats.