Persondata og cookiepolitik

Her kan du læse om, hvordan vi behandler dine personoplysninger.

Climate Partnerships er dataansvarlig for behandlingen af de personoplysninger, som du har givet til os. Vi sikrer, at dine persondata behandles i overensstemmelse med lovgivningen. Pixelhuset ApS er ekstern partner, der varetager og behandler data for Climate Partnerships. Hvis du har spørgsmål til vores behandling af dine personoplysninger, er du altid velkommen til at kontakte os. 

Climate Partnerships

Søskrænten 156, 8260 Viby
CVR-nr.: 40854002
Telefon: 71200060
E-mail: info@climatepartnerships.com

Hvad bruger vi dine oplysninger til?

Dine personoplysninger bruger vi for at kunne administrere Climate Partnerships, facilitere netværket på en effektiv måde, samt kontakte dig. Hvis du har oprettet en profil og evt. et antal projekter på platformen, så vil andre medlemmer i et lukket forum kunne få adgang til de data, som du vælger at dele. Navn, stilling, virksomhed og evt. profilbillede vil være offentligt tilgængelig. 

Hvilke oplysninger har vi om dig?

Vi har almindelige kontaktoplysninger på dig som navn, e-mail, telefonnummer og virksomhed. Hvis du har tilmeldt dig et event eller betalt noget online, f.eks. betalt abonnement, så har vi tillige betalingsoplysninger. Har du oprettet en brugerprofil og projekter på Climte Partnerships, har vi ligeledes de i den forbindelse opgivne oplysninger. 

Climate Partnerships bruger Google Analytics til at optimere brugeroplevelsen.

Oplysningerne i vores system vil blive slettet efter at du udmelder dig – dog senest 5 år efter jf. bogføringsloven.

Dine rettigheder:

Retsgrundlaget for vores behandling af personoplysninger fremgår af Databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra b. Du har efter databeskyttelsesforordningen en række rettigheder i forhold til vores behandling af oplysninger om dig. Hvis du vil gøre brug af dine rettigheder, skal du kontakte os på info@climatepartnerships.com

Ret til at se oplysninger (indsigtsret):

Du har ret til at få indsigt i de oplysninger, som vi behandler om dig.

Ret til berigtigelse (rettelse):

Du har ret til at få urigtige oplysninger om dig selv rettet.

Ret til sletning:

I helt særlige tilfælde har du ret til at få slettet oplysninger om dig, inden tidspunktet for vores almindelige generelle sletning indtræffer.

Ret til begrænsning af behandling:

Du har i visse tilfælde ret til at få behandlingen af dine personoplysninger begrænset. Hvis du har ret til at få begrænset behandlingen, må vi fremover kun behandle oplysningerne – bortset fra opbevaring – med dit samtykke, eller med henblik på, at retskrav kan fastlægges, gøres gældende eller forsvares, eller for at beskytte en person eller vigtige samfundsinteresser.

Ret til indsigelse:

Du har i visse tilfælde ret til at gøre indsigelse mod vores ellers lovlige behandling af dine personoplysninger.

I alle tilfælde skal du rette henvendelse via info@climatepartnerships.com

Ret til frameldelse af nyhedsbreve og mail-service:

Du kan framelde Climate Partnerships nyhedsbreve nederst i e-mailen med nyhedsbrevet eller ved at skrive til os på info@climatepartnerships.com. Det samme er gældende for mailserier, du modtager fra Climate Partnerships.

KUNDE OG PRIVATLIVSPOLITIK 

Vi videresælger ikke personlige oplysninger og videregiver ikke dine personlige oplysninger til andre, de er kun registreret i vores kundekartotek. Du kan til enhver tid få slettet dine oplysninger. Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig.

Personoplysningerne registreres hos Climate Partnerships og opbevares i op til fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Når der indsamles personoplysninger via vores hjemmeside, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, så du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

Direktøren og de ansatte i Climate Partnerships har adgang til de oplysninger, der registreres om dig. Den dataansvarlige i Climate Partnerships er: Cathrine Bianca Christensen.

Vi opbevarer og transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.

Som registreret hos Climate Partnerships har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til info@climatepartnerships.com

Den e-mailadresse og det telefonnummer, der er knyttet til en bruger, kan blive brugt til servicemeddelelser pr. e-mail og sms/mms i forbindelse med det aktive abonnement. Det drejer sig f.eks. om driftsforstyrrelser, ændringer i handelsbetingelser, aflysninger af networking-arrangementer og andet.

Cookies
På https://climatepartnerships.com/ anvendes cookies med det formål at optimere hjemmesiden og dets funktionalitet, og dermed gøre besøget så nemt som muligt for dig.

Du kan til enhver tid slette cookies fra din computer, eller blokere for cookies. Se vejledning: http://minecookies.org/cookiehandtering

Log-statistik
Vi bruger en log-statistik på https://climatepartnerships.com/, hvilket betyder, at et statistik-system opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende vi har, hvor de kommer fra og hvor på websitet det forlades mv.

Logstatistikken anvendes kun med det formål, at optimere Climate Partnerships hjemmeside.

Har man klager over måden ens personlige oplysninger bliver eller er blevet behandlet på, beder vi om, at man kontakter os på info@climatepartnerships.com. Alternativt kan klager rettes til Datatilsynet på https://www.datatilsynet.dk/generelt-om-databeskyttelse/klage-til-datatilsynet

Denne cookie- og privatlivspolitik er senest revideret december 2020. Climate Partnerships tager forbehold for eventuelle tryk- eller prisfejl.