Velkommen til Climate Partnerships

Vores formål er at accelerere den bæredygtige udvikling via partnerskaber, inspiration og videndeling. Vi matcher potentielle partnere, der ønsker at samarbejde om arbejdet med Verdensmålene. Det kan handle om alt fra social bæredygtighed til internationale udviklingsprojekter, biodiversitet, Cirkulær økonomi,  regenerativ produktion, udvikling af alternative materialer og processer mv.

Efterfølgende fortæller vi historierne om partnerskaber og projekter - om alt det der inspirerer og sikrer videndeling.

Vores digitale platform danner ramme for  projekter, som kombinerer vækst og forretning med bæredygtig udvikling. Her kan virksomheder finde deres næste samarbejdspartner, eller blive inspireret til at koble sig på eksisterende projekter, der sætter handling bag Verdensmålene.

Skærmbillede 2021-01-12 kl. 17.21.06

Sammen når vi længst

Mange virksomheder ønsker at efterleve den stadig stigende forventning om globalt og socialt ansvar, men det kan være uoverskueligt og tidskrævende at finde den rigtige tilgang og de rette samarbejdspartnere. Det er den udfordring Climate Partnerships løser.

Det gør vi bl.a. ved at etablere kontakt mellem virksomheder, iværksættere, uddannelsesinstitutioner, NGO'er mv.:

  • som søger eller tilbyder kompetencer
  • som har eller mangler den rette viden

Nye niveauer af fællesskabstænkning

Arbejdet med Verdensmålene er et forholdsvis nyt og enormt kompleks felt, og naturligvis findes alle løsninger ikke på forhånd. Det er helt afgørende, at vi tør dele vores erfaringer – både succeserne og fejltagelserne. Det skal være legalt at sige, at vi har en udfordring, som vi kan lære af. Kun ved fælles indsats, partnerskab og videndeling kan vi accelerere den bæredygtige udvikling. Derfor har vi et stærkt fokus på formidling. Vi skaber fortællinger, inspirerer og deler viden om de partnerskabsprojekter der etableres.

Skærmbillede 2021-05-28 kl. 13.15.03
shutterstock_1066136072

Det er ikke ligegyldigt hvordan den bæredygtige indsats kommunikeres

Hos Climate Partnerships er vi dedikerede eksperter i det kommunikative arbejde – fra strategi til  produktion af indhold. Vi brænder for den gennemsigtige og konstruktive kommunikation, der sikrer tillid. Vi fortæller om rejsen fremfor målet, og så har vi fokus på storytelling og de personlige historier, der inspirerende og bærer den bæredygtige udvikling fremad.

”Med Climate Partnerships ønsker vi at skabe et fællesskab, der gør det lettere at komme fra bæredygtige ambitioner til bæredygtig handling”

Cathrine Bianca Christensen, Founder Climate Partnerships