OM OS

Climate Partnerships er en formålsdrevet virksomhed, der matcher organisationer og virksomheder, som ønsker at skabe positiv forandring med deres forretning. Partnerskabsplatformen faciliterer proaktive rammer for innovative løsninger, videndeling og målrettede projekter, der kombinerer vækst og forretning med FN’s 17 Verdensmål. 

Formålet er at accelerere den bæredygtige udvikling via partnerskaber, inspiration og videndeling, der kan hjælpe nye indsatser på vej, samt sikre muligheden for at bygge oven på̊ den viden, der allerede er genereret. 20% af virksomhedens overskud geninvesteres i formålet.

Mange virksomheder ønsker at efterleve den stadig stigende forventning om globalt ansvar, men det kan være uoverskueligt og tidskrævende at finde den rigtige tilgang og de rette samarbejdspartnere. Det er den udfordring Climate Partnerships løser.

Det gør vi bl.a. ved at skabe kontakt mellem organisationer og virksomheder: 

  • som søger eller tilbyder kompetencer 
  • som har eller mangler den rette viden

Verden har i den grad brug for flere værdiskabende partnerskaber og projekter på tværs af brancher. Men det skal være de rigtige. Derfor matcher vi kun vores medlemmer, når både deres værdier, interesser og forretninger stemmer overens.

Sammen sætter vi kurs mod Verdensmålene

VORES TEAM

FOUNDER / CEO

Cathrine Bianca Christensen

”Med Climate Partnerships ønsker vi at skabe et fællesskab, der gør det lettere at komme fra bæredygtige ambitioner til bæredygtig handling”.

Mail: cathrine@climatepartnerships.com

CO-FOUNDER / BESTYRELSESFORMAND

Thomas Klostergaard

Thomas fungerer som arbejdende bestyrelsesformand, med fokus på strategi og forretningsudvikling.

Mail: thomas@climatepartnerships.com

FORMIDLER / AMBASSADØR

Anne Hjernøe

Sammen med Anne har vi sammensat en PR-pakke, der klæder vores medlemmer på, så de står stærkt og professionelt på egne kanaler og i medierne generelt.

Læs mere om vores værdier og historie her