OM OS

I Climate Partnerships matcher vi potentielle partnere, der ønsker at skabe positiv forandring med deres forretning. Efterfølgende fortæller vi historierne om projekter og erfaringer, alt det der inspirerer og skaber engagement. 

Vores digitale matchmakingplatform danner ramme for løsninger og projekter, der kombinerer vækst og forretning med bæredygtig udvikling. Her kan virksomheder og organisationer finde deres næste samarbejdspartner, eller blive inspireret til at koble sig på eksisterende initiativer, der sætter handling bag Verdensmålene. 

Vi er en formålsdrevet virksomhed, med det formål at accelerere den bæredygtige udvikling via partnerskaber, inspiration og videndeling. 20% af virksomhedens overskud geninvesteres i formålet.

Mange virksomheder ønsker at efterleve den stadig stigende forventning om globalt og socialt ansvar, men det kan være uoverskueligt og tidskrævende at finde den rigtige tilgang og de rette samarbejdspartnere. Det er den udfordring Climate Partnerships løser.

Det gør vi bl.a. ved at etablere kontakt mellem virksomheder: 

  • som søger eller tilbyder kompetencer 
  • som har eller mangler den rette viden

Verden har i den grad brug for flere værdiskabende partnerskaber og projekter på tværs af brancher. Men det skal være de rigtige. Derfor matcher vi kun vores medlemmer, når både værdier, interesser og forretninger stemmer overens.

Sammen sætter vi kurs mod Verdensmålene

VORES TEAM

FOUNDER / CEO

Cathrine Bianca Christensen

”Med Climate Partnerships ønsker vi at skabe et fællesskab, der gør det lettere at komme fra bæredygtige ambitioner til bæredygtig handling”.

Mail: cathrine@climatepartnerships.com

CO-FOUNDER / BESTYRELSESFORMAND

Thomas Klostergaard

Thomas fungerer som arbejdende bestyrelsesformand, med fokus på strategi og forretningsudvikling.

Mail: thomas@climatepartnerships.com

FORMIDLER / AMBASSADØR

Anne Hjernøe

Sammen med Anne har vi sammensat en PR-pakke, der klæder vores medlemmer på, så de står stærkt og professionelt på egne kanaler og i medierne generelt.

Læs mere om vores værdier og historie her