GUIDE TIL OPRETTELSE AF BRUGERPROFIL OG OPSLAG

  1. Oprettelse af brugerprofil

Når du opretter en brugerprofil for den virksomhed eller organisation du repræsenterer, så er der 5 faner, der skal udfyldes med information. Fanerne er markeret ved de røde pile på billedet herunder.

Oprettelse af brugerprofil

2. Opdater brugerprofil

Når alle 5 faner er udfyldt med information, klik da på knappen “opdater profil”, som findes i bunden af hver fane. Du bliver nu ledt videre til din offentlige profilside. Du kan til enhver tid gå tilbage og rette dine profiloplysninger.

Opdater brugerprofil

3. Oprettelse af opslag

Når du har oprettet en brugerprofil får du mulighed for at oprette opslag. Et opslag kan være et projekt, en idé eller et formål, som I gerne vil tiltrække samarbejdspartnere til. Et opslag kan også være kompetencer og ressourcer, som I gerne vil tilbyde i andres projekter. 

Du opretter et opslag ved at klikke på knappen:

Opret et projekt

Knappen leder dig tilbage “backend”, hvor du klikker på knappen “Opret et opslag”, som vist ved den røde pil på billedet herunder.

4. Information om dit opslag

Ud over en passende overskrift, skal der udfyldes information i 3 faner, som vist ved de røde pile herunder.

Vær opmærksom på hjælpeteksterne, der guider i antal anslag og anbefalet størrelse for dit coverbillede.

5. Indsend til gennemsyn

Når du har udfyldt alt information, klik da på knappen: “Indsend til gennemsyn” i højre side af billedet. Dit opslag er nu indsendt til gennemsyn, og vil indenfor 24 timer bliver offentliggjort på “Projekt og kompetencebørsen”.

Du vender tilbage til din brugerprofil og allerede oprettede opslag, ved at klikke på linket: “klik her for at se dine opslag” i øverste venstre hjørne.