Velkommen til min blog.

Jeg skriver om Verdensmål og partnerskaber, og alt det der inspirerer til at gøre verden til et bedre sted. Jeg skriver også om formål og frygt, og alle de andre følelser, der følger med livet som iværksætter. 

/Cathrine Bianca Christensen

Mit "Why"

"jeg tror på, at verden bliver et bedre sted, hvis vi hver især gør noget godt, og husker at fortælle om det bagefter. På den måde kan vi inspirere hinanden og sætte vores kompetencer i spil der hvor det virkelig giver mening".

Læs mere

Kunsten at tænke større...

Jeg har store ambitioner med Climate Partnerships. Mest af alt ambitioner om at bringe mennesker, projekter og idéer sammen, så store tanker kan tænkes endnu større...

Læs mere

Hvor ærlig tør du være?

... det er et godt spørgsmål i en tid hvor beskyldning om greenwashing og frygten for kritik fylder.

Efter mit møde med Boris Martin er jeg overbevist om, at modet skal findes i måden vi kommunikerer på.

Læs mere