Vi hjælper jer godt i mål med den bæredygtige kommunikation

Det kan være svært at kommunikere sin bæredygtige indsats. Specielt hvis man tænker kommunikation og markedsføring i traditionel forstand. I Climate Partnerships ser vi først og fremmest kommunikationen som et redskab til at inspirere andre. Ingen selvpromovering og ingen bæredygtige løfter, som er svære at holde. Kun storytelling med det formål, at gøre vores kunder til inspirationskilder i den bæredygtige udvikling.

Rent praktisk betyder det, at vi har fokus på rejsen frem for målet. Vi fortæller de personlige historier om processen, udfordringer og succeser. Alt det der vækker følelser, inspirerer og bærer den bæredygtige udvikling fremad. På den måde sniger vi os også langt udenom begreber som Greenwashing og Greenhushing.

Visuel storytelling

Med redaktionel erfaring fra bl.a. DR i bagagen, er den visuelle storytelling i vores DNA. Vi producerer film om jeres bæredygtige rejse - fra idéudvikling til det færdige produkt.

Produktion af tekster

Vi skriver tekster om jeres bæredygtige indsatser til hjemmeside, nyhedsbreve, sociale medie mv. VI udvikling også gerne jeres kernerfortælling, så bæredygtighed integreres i virksomhedens DNA

Udvikling af strategi og plan

Vi hjælper med den strategiske koblingen mellem bæredygtig udvikling og kommunikation, så indsatsen bliver værdiskabende og tager højde for både interne og eksterne målsætninger.

Det er ikke ligegyldigt hvordan den bæredygtige indsats kommunikeres

Uanset om I ønsker at fastholde eller tiltrække dygtige medarbejdere, leve op til forbrugerkrav, udvikle jeres bæredygtige brand, eller være en attraktiv leverandør i et marked med stigende fokus på ansvarlighed, så er det afgørende med en seriøs og tillidsvækkende kommunikationsindsats.

Cropped,Image,Of,Businessman,Holding,Grass,Covered,Electric,Plug,And

Sammen udfolder vi jeres bæredygtige potentiale

Vi tager vores ansvar som kommunikatører af bæredygtig udvikling alvorligt. Derfor samarbejder vi med eksperter, der kan kvalificere vores kunders bæredygtige indsats, så der sikres balance mellem den faktiske handling og det der kommunikeres.

Climate Partnerships er således en del af konsulentnetværket Circular Impact, hvor vi har samlet en lang række kompetencer indenfor bæredygtig forretningsudvikling, grøn omstilling, mærkningsordninger, cirkulær økonomi mv. På den måde kan vi tilbyde en fleksibel helhedsorienteret løsning til virksomheder, der ønsker en effektiv bæredygtig forandringsproces.

Læs mere om Circular Impact her.

Tid til at gentænke kommunikationen?

Du er altid velkommen til at kontakte os på tlf. 71200060 eller mail: cathrine@climatepartnerships.com